Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Rapporten over taken genereren

U kunt rapporten bekijken voor taken met fouten en taken die succesvol zijn verwerkt.

Als een taak niet wordt verwerkt vanwege een fout, wordt de taak weergegeven in de lijst Taken met fouten op het tabblad Taken. Als de taak mislukt bij de module Fiery Preflight, Preflight of Correct, kunt u het rapport bekijken dat door de Fiery server of Enfocus PitStop Pro is gegenereerd. Als u de workflow die is gebruikt voor een taak wilt bekijken, klikt u op de naam van de taak op het tabblad Taken.

1. Selecteer het tabblad Taken.
  2. Selecteer het tabblad Overzicht.
  3. Selecteer de mislukte taak in de lijst Taken met fouten of de succesvol verwerkte taken in de lijst Voltooide taken.
  4. Klik op de koppeling Rapport.

U kunt het rapport ook bekijken vanaf het tabblad Alle taken.