Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery Preflight

U gebruikt de module Fiery Preflight om een taak te controleren voordat deze wordt afgedrukt, om kostbare drukfouten te voorkomen. Met Fiery Preflight wordt gecontroleerd op veelvoorkomende foutgebieden om ervoor te zorgen dat een taak met succes en met de verwachte kwaliteit wordt afgedrukt op de geselecteerde printer.

Fiery Preflight genereert een foutenrapport en informatie over de taak, zoals beveiligingsinstellingen, paginaformaat en kleurenruimten.

Fiery Preflight-instellingen kunnen worden opgeslagen als voorkeuze. Configureer voorkeuzen voor Fiery Preflight in Command WorkStation om op te geven welke foutencategorieën worden gecontroleerd en hoe fouten worden gemeld. Alle voorkeuzen die zijn geconfigureerd op de Fiery server waarmee u verbinding hebt, worden weergegeven in Fiery JobFlow.

De volgende bestandsindelingen worden ondersteund voor Fiery Preflight: PostScript, PDF, EPS.

De bestandsindelingen TIFF en PCL worden niet ondersteund voor Fiery Preflight.

Met Fiery Preflight kunnen de volgende foutencategorieën worden gecontroleerd:

• Lettertypen: ontbrekende lettertypen en de vervanging van het lettertype Courier;

• Steunkleuren: ontbrekende steunkleuren. U kunt ontbrekende steunkleuren toevoegen in Steunkleuren in Command WorkStation;

• Resolutie van afbeelding: afbeeldingsresolutie van minder dan een opgegeven waarde;

• Haarlijnen: lijndikte van minder dan een opgegeven waarde;

• Overdruk: overdruk;

• PostScript: PostScript-fouten.

Opmerking: Als er een Fiery Preflight-fout optreedt voor een taak, kunt u ervoor kiezen de fout te negeren als de taak haast heeft of als de fout niet belangrijk genoeg is om de uitvoer te stoppen. De taak wordt weergegeven in het deelvenster Fouttaken van het tabblad Taken in het Fiery JobFlow-venster. Klik op Vervangen om de fout te negeren en de taak te voltooien. De optie Vervangen wordt niet weergegeven als er een regel voor Verplaatsen of Kopiëren is gedefinieerd voor de module. De optie Vervangen is ook beschikbaar voor de modules Correct en Preflight met dezelfde beperking.