Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow en interne Fiery servers

U kunt Fiery JobFlow niet installeren op een interne Fiery server. Een beheerder kan echter een interne Fiery server als uitvoerlocatie toevoegen aan de Uitvoer-module.

De volgende optionele pakketten zijn vereist voor Fiery JobFlow Base op interne Fiery servers:
  • Voor FS350 of oudere Fiery servers: activeer de Fiery Productivity Package.
  • Voor FS400 of nieuwere Fiery servers: activeer de Fiery Automation Package.

Raadpleeg Module-instellingen voor meer informatie over de Uitvoer-module.