Fiery JobFlow Help v2.5

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Invoerbronnen

Fiery JobFlow biedt diverse invoerbronnen voor een workflow.

U kunt bestanden importeren vanaf een aantal locaties: SMB, FTP of sFTP, een Dropbox-account of een SmartFolder, zoals ingesteld op de Fiery JobFlow-server. U kunt ook slepen-en-neerzetten gebruiken om één taak, meerdere bestanden of een archief (een .zip-bestand) vanaf het bureaublad van uw computer naar de workflownaam in het browservenster te verzenden. De invoerbron wordt in de workflow weergegeven als een SmartFolder. Als u een archief of map met een aantal taken verzendt, worden deze taken samengevoegd in Fiery JobFlow. Taken worden op alfabetische volgorde van bestands- of taaknaam samengevoegd.

Taken kunnen in een gearchiveerd bestand worden verzonden naar alle invoerbronnen. Taken kunnen in een map worden verzonden naar alle invoerbronnen behalve Dropbox.

SMB-, FTP-, sFTP- of Dropbox-locaties moeten worden ingesteld door de Fiery JobFlow-beheerder. Voor elk type locatie kunnen meerdere instanties worden ingesteld in Beheer > Accountinstellingen > Locaties.

SmartFolder is een map die fungeert als invoerwachtrij voor de taakverzending voor een specifieke workflow. Er is sprake van een-op-een-toewijzing tussen de workflow en de SmartFolder. Elke SmartFolder wordt gemaakt onder een hoofdmap met de naam 'SmartFolders', die automatisch wordt ingesteld tijdens de installatie van Fiery JobFlow.