Fiery JobFlow

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Taken controleren

Selecteer op het tabblad Taken Overzicht of Alle taken om opdrachten te controleren.

Overzicht: Biedt realtime status van actieve taken, taken met fouten, en voltooide taken. U kunt taken verwijderen die met fouten zijn uitgevoerd door op het pictogram Verwijderen te klikken. Als u een taak wilt verwijderen die wordt uitgevoerd, die in de wachtrij staat, of die wacht op goedkeuring, annuleert u de taak en verwijdert u deze vervolgens.
Opmerking: Het tabblad Overzicht biedt verbindingen om taken en rapporten weer te geven (in het geval van taken die de modules Fiery Preflight, Preflight of Correct in de workflow gebruikten). Raadpleeg Taken weergeven en Rapporten over taken genereren.

Alle taken: Biedt meer informatie over taken onder de categorieën Taken met fouten, Taken in uitvoering, Taken in de wachtrij, Voltooide taken en Taken die op goedkeuring wachten. De invoerbron en de datum van aanbieding of voltooien worden weergegeven. Voor elke taak waarvan de workflow de modules Fiery Preflight, Preflight of Correct gebruikt heeft, wordt een koppeling met Rapport weergeven meegeleverd.

In Alle taken kunt u uw opdrachten voor het zoeken naar taken opslaan om veelgebruikte opdrachten te beheren en te openen. Opgeslagen zoekopdrachten worden op gebruikersbasis opgeslagen.

Opnieuw verzenden: U kunt een verwerkte (voltooide) taak opnieuw verzenden naar een uitvoerlocatie. Met deze functie kunt u voorkomen dat een taak opnieuw moet worden verzonden. Selecteer om dit te doen Taken > Overzicht > Opnieuw verzenden of Taken > Alle taken > Voltooide taken > Opnieuw verzenden.

Opnieuw proberen: De optie Opnieuw proberen is beschikbaar voor mislukte taken. Als u een taak opnieuw wilt verzenden via een mislukte module, selecteert u Taken > Overzicht > Opnieuw proberen of Taken > Alle taken > Mislukte taken > Opnieuw proberen. Fiery JobFlow voert de mislukte module uit en verplaatst de taak naar de volgende module als de taak lukt. Met deze functie kunt u voorkomen dat een taak opnieuw moet worden verzonden.