Verbinden met een Fiery server

In het venster Verbinding maken met server worden serververbindingen beheerd.

In het venster Verbinding maken met server kunt u het volgende doen:

• Een Fiery server opgeven aan de hand van het IP-adres of de servernaam.
  • Beschikbare Fiery servers zoeken en selecteren.
  • Een Fiery server selecteren in een Favorietenlijst.
  • De Favorietenlijst beheren.

Als u een IP-adres typt bij het verbinden met een Fiery server, geeft de serverlijst aanvankelijk weer wat u hebt getypt. Nadat de verbinding is geauthenticeerd, wordt het IP-adres in de serverlijst gewijzigd in de naam van de Fiery server.

Overdrachtmappen verbinden met een Fiery server

U kunt Fiery servers opgeven, zoeken en selecteren, deze toevoegen aan de Favorietenlijst in het venster Verbinding maken met server en een Fiery server selecteren in de Favorietenlijst.

1. U opent het venster Verbinding maken met server door te klikken op Selecteren rechts van het veld Servernaam in het venster Instellingen voor overdrachtmappen.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden in het venster Verbinding maken met server:
    • Als u een Fiery server wilt opgeven aan de hand van het IP-adres of de servernaam, typt u deze gegevens in het veld Verbinding maken met een server. Als een wachtwoord wordt gevraagd, typt u het wachtwoord en klikt u op OK. Klik op Verbinden om terug te gaan naar het venster Instellingen voor overdrachtmappen.

Als u een IP-adres typt, geeft de serverlijst aanvankelijk weer wat u hebt getypt. Zodra de verbinding echter is geauthenticeerd, wordt het IP-adres in de serverlijst gewijzigd in de naam van de Fiery server.

• Als u een Fiery server wilt zoeken en er verbinding mee wilt maken, klikt u op het zoekpictogram om het venster Zoeken te openen. Selecteer de Fiery server in de lijst met zoekresultaten, klik op Toevoegen en klik vervolgens op Verbinden om terug te gaan naar het venster Instellingen voor overdrachtmappen.

• Als u verbinding wilt maken met een Fiery server, selecteert u deze in de Favorietenlijst, selecteert u de naam van de Fiery server in de lijst en klikt u vervolgens op Verbinden om terug te gaan naar het venster Instellingen voor overdrachtmappen.

• Klik op het plusteken om de opgegeven Fiery server toe te voegen aan de Favorietenlijst.

• Als u een Fiery server uit de Favorietenlijst wilt verwijderen, selecteert u de naam van de Fiery server in de lijst en klikt u op het minteken.

Bestaande overdrachtmappen verbinden met een andere Fiery server

Elke overdrachtmap moet met een Fiery server. De verbinding wordt ingesteld wanneer u een nieuwe overdrachtmap maakt.

1. Selecteer de overdrachtmap in de Fiery Hot Folders-console en klik op Deactiveren.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Klik op Selecteren om het venster Verbinding maken met server te openen.
  4. Geef de Fiery server.