Overdrachtmappen terugzetten

Met de terugzetfunctie kunt u de overdrachtmappen en bijbehorende instellingen terugzetten op uw systeem of op een ander systeem.

1. In de Fiery Hot Folders Console, kies Bestand > Back-up en herstellen.
  2. Klik op Terugzetten en klik vervolgens op Volgende.
  3. Klik op een van de volgende opties:
    • Klik op Vanaf een specifieke reservekopie en blader naar het back-upbestand.

• Klik op Vanaf een recente reservekopie en selecteer een bestand in de lijst.

4. Klik op Volgende.
  5. Klik op Bladeren en stel de locatie in bij Overdrachtmappen terugzetten naar.
  6. Als een overdrachtmap die u probeert terug te zetten dezelfde naam heeft als een bestaande overdrachtmap op dezelfde locatie en u wilt de overdrachtmap toch terugzetten, moet u een andere naam opgeven voor de overdrachtmap die u wilt terugzetten.
    Opmerking: Voor het wijzigen van een naam biedt Hot Folders een standaardmapnaam die bestaat uit de oorspronkelijke mapnaam met "Hernoemen" toegevoegd aan het begin.
  7. Als u de oorspronkelijke mapstructuur van de back-up wilt behouden, selecteert u Oorspronkelijke mapstructuur behouden.
  8. Klik op Volgende.
  9. Bekijk het Overzicht van terugzetten en kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als alle overdrachtmappen met succes zijn teruggezet, klikt u op OK.

• Als een of meer mappen niet zijn hersteld, zorg dan dat u gemachtigd bent om te lezen en schrijven naar de map en klik op Probeer opnieuw.

De knop Opnieuw proberen wordt alleen weergegeven als een of meer mappen niet juist zijn teruggezet. Als u het opnieuw probeert, wordt een nieuw bestand teruggezet.