Reservekopie maken en terugzetten

Met de functie Reservekopie maken en terugzetten kunt u een back-up maken van alle overdrachtmappen op uw systeem en de bijbehorende instellingen.

Met Reservekopie maken en terugzetten kunt u het volgende doen:

• Een afzonderlijke back-up maken, waarmee u overdrachtmappen en bijbehorende instellingen kunt terugzetten.

• Een archief van back-ups maken, waarmee u overdrachtmappen en de bijbehorende instellingen van een bepaalde datum kunt herstellen.

• Overdrachtmappen en bijbehorende instellingen kopiëren naar een ander systeem of groep van systemen. (Dit is een snelle manier om overdrachtmappen met identieke instellingen in te stellen voor gebruikers die samenwerken of overdrachtmappen delen op een netwerk.)

Tijdens het back-upproces worden kopieën van al uw overdrachtmappen gemaakt in een gecomprimeerd fbf-bestand dat alle overdrachtmappen op uw systeem bevat en dat wordt opgeslagen met de volgende instellingen:

• Instellingen van de overdrachtmap (mapnaam en beschrijving)

• Netwerkinstelling (servernaam en taakactie)

• Instellingen van taakeigenschappen (alle afdruk- en inslaginstellingen die voor de overdrachtmap zijn geconfigureerd)

• Instellingen van invoerindelingen (alle filters en toepassingsspecifieke indelingen die voor de overdrachtmap zijn geconfigureerd)

De status van een overdrachtmap (geactiveerd of gedeactiveerd) blijft behouden in de back-up.

Nadat u een back-up van overdrachtmappen hebt gemaakt, kunt u de overdrachtmappen en bijbehorende instellingen terugzetten op uw systeem of op een ander systeem. Doorgaans wilt u de overdrachtmappen terugzetten op dezelfde locatie als het origineel. Anders worden duplicaat-overdrachtmappen gemaakt met dezelfde naam die in de Fiery Hot Folders Console wordt weergegeven.

Belangrijk: Als u een back-up hebt gemaakt met de functie Reservekopie maken en terugzetten, kunt u met de back-up een verwijderde overdrachtmap die in de back-up is opgenomen terugzetten, maar niet de oorspronkelijke bestanden van ingediende taken.

Back-up van oorspronkelijke bestanden

De back-up bevat niet de oorspronkelijke bestanden in de ondersteunende Hot Folders-mappen. Dit is de standaardlocatie waar oorspronkelijke bestanden worden gearchiveerd.

Als u een back-up wilt maken van de oorspronkelijke bestanden voor het geval de overdrachtmap wordt verwijderd, kunt u een locatie opgeven die zich buiten een overdrachtmap bevindt.

Belangrijk: Als u een andere locatie opgeeft, worden alle oorspronkelijke bestanden uit alle overdrachtmappen op deze gemeenschappelijke locatie opgeslagen.

U kunt een andere locatie opgeven voor het archiveren van oorspronkelijke bestanden, in plaats van de map die automatisch in Hot Folders wordt gegenereerd, door de optie Oorspronkelijke bestanden opslaan in in Voorkeuren in te stellen. Als u een andere locatie opgeeft, worden alle oorspronkelijke bestanden uit alle overdrachtmappen op deze gemeenschappelijke locatie opgeslagen. Raadpleeg Voorkeuren in Hot Folders instellen voor meer informatie.