Reservekopie maken van overdrachtmappen

U opent de reservekopiefunctie in de Fiery Hot Folders Console. Er wordt een afzonderlijk venster geopend waarin u door het proces wordt geleid.

1. Kies Bestand > Reservekopie maken en terugzetten in de Fiery Hot Folders Console.
  2. Klik op Reservekopie maken en klik vervolgens op Volgende.
  3. Geef desgewenst de volgende instellingen voor de reservekopie op:
    • Bestandsnaam: accepteer de standaardbestandsnaam of typ een nieuwe naam voor het reservekopiebestand.

• Locatie: stel de locatie in waar de gecomprimeerde reservekopiebestanden zijn opgeslagen.

Als u een bestaand reservekopiebestand wilt vervangen in plaats van een duplicaat te maken, moet u dezelfde locatie instellen als het bestaande bestand en dezelfde bestandsnaam opgeven. Voordat het reservekopieproces wordt gestart, wordt u gevraagd of u het bestaande bestand wilt vervangen.

• Datum toevoegen aan bestandsnaam: hiermee wordt de huidige datum aan de bestandsnaam toegevoegd. Met deze optie kunt u automatisch unieke bestandsnamen maken voor reservekopiebestanden die op verschillende dagen worden gemaakt.

4. Klik op Volgende.

Het Overzicht van reservekopie wordt weergegeven met een hyperlink naar de locatie die is opgegeven voor de reservekopiebestanden. Voor elke overdrachtmap wordt onder Overzicht van reservekopie aangegeven of de reservekopie is geslaagd (groen vinkje) of is mislukt (rood kruisje).