Een nieuwe overdrachtmap maken

Wanneer u een nieuwe overdrachtmap maakt, geeft u taakeigenschappen en overige instellingen op die worden bepaald door de verbonden Fiery server.

1. Klik op Nieuw in de Fiery Hot Folders Console om het venster Instellingen voor overdrachtmappen weer te geven.
  2. Typ een naam voor de overdrachtmap in het veld Mapnaam.
  3. Typ desgewenst een beschrijving en details voor de overdrachtmap in het veld Beschrijving.
  4. Klik op Bladeren en geef vervolgens de locatie voor de map op.
  5. Klik op Selecteren om de Fiery server op te geven en hiermee verbinding te maken. Raadpleeg Overdrachtmappen verbinden met een Fiery server voor instructies.
  6. Kies de wachtrij of actie voor de Fiery server in het menu Taakactie.

Raadpleeg De taakactie voor een overdrachtmap opgeven voor meer informatie.

7. Geef desgewenst de volgende opties op:
    • Als u taakeigenschappen (afdruk- en inslaginstellingen) voor de overdrachtmap wilt opgeven, kiest u Definiëren in het menu Taakeigenschappen.

• Als u invoerindelingen (filters en toepassingsspecifieke indelingen) wilt opgeven, klikt u op Bewerken naast Invoerindelingen.

• Als u een Preflight-controle wilt inschakelen voor taken die naar de overdrachtmap worden verzonden, selecteert u Preflight.

Opmerking: Preflight wordt niet voor alle Fiery servers ondersteund.
    • Als u een tijdsinterval voor het controleren op nieuwe taken wilt instellen, klikt u op Geavanceerde instellingen. Klik vervolgens op Aangepast en typ een nieuw tijdsinterval.

Als u van plan bent meerdelige taken te verzenden naar de overdrachtmap, raden wij u aan dit interval in te stellen op 10 seconden of meer. Raadpleeg Meerdelige opdrachten verzenden in een map voor meer informatie.