Vensters Status & Logboek weergeven

In de Fiery Hot Folders Console wordt de voortgang van huidige taken en een logboek van voltooide taken weergegeven.

• Het venster Status toont de voortgang van bestanden die via een overdrachtmap worden verwerkt.

• Het venster Logboek toont een volledig logboek van alle verwerkte taken.

Wanneer het verwerken is voltooid, wordt het bestand overgebracht naar een ondersteunende map en wordt de taak weergegeven in het venster Logboek.

Taakvoortgang voor overdrachtmappen weergeven

Het venster Status toont de voortgang van bestanden die via een overdrachtmap worden verwerkt.

1. Klik in de Fiery Hot Folders Console op Status en logboek.
  2. Klik op het tabblad Status.
  3. Klik op een van de volgende opties in het menu Weergeven voor:
    • Klik op Alle servers om de status voor alle overdrachtmappen weer te geven.

• Kies een bepaalde Fiery server om de status voor die Fiery server weer te geven.

Logboeken voor overdrachtmappen weergeven

Het venster Logboek toont een volledig logboek van alle verwerkte taken.

1. Klik in de Fiery Hot Folders Console op Status en logboek.
  2. Klik op het tabblad Logboek.
  3. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Als u het logboek voor alle overdrachtmappen wilt weergeven, kiest u Alle overdrachtmappen in het menu Weergeven voor.

• Als u het logboek voor een bepaalde overdrachtmap wilt weergeven, kiest u de map in het menu Weergeven voor.

• Als u alle taken wilt weergeven, klikt u op Volledig logboek.

• Als u alleen taken wilt weergeven waarvan het verwerken of afdrukken is mislukt, klikt u op Foutenlogboek.

Foutdetails voor overdrachtmappen weergeven

U kunt foutdetails en andere relevante informatie weergeven onder in het venster Logboek.

Als het verwerken van een taak mislukt, wordt naast de taaknaam een waarschuwingspictogram weergegeven.

1. Klik in de Fiery Hot Folders Console op Status & Logboek en klik vervolgens op het tabblad Logboek.
  2. Selecteer de mislukte taak in het venster Logboek.

Venster Logboek wissen

U kunt het venster Logboek wissen als dit te vol wordt.

1. Klik op het pictogram Status en logboek en klik op het tabblad Logboek.
  2. Klik op Alles wissen.
  3. Klik op Ja wanneer dit wordt gevraagd.