Invoerindelingen opgeven

U kunt invoerindelingen opgeven vanuit het venster Instellingen voor overdrachtmappen.

1. Dubbelklik in de Fiery Hot Folders Console op de overdrachtmap om het venster Instellingen voor overdrachtmappen te openen.
  2. Klik op Bewerken naast Invoerindelingen om het venster Invoerindelingen te openen.
  3. Selecteer een of meer invoerindelingen (filters) aan de linkerzijde van het venster.
  4. Configureer de details voor de invoerindeling rechts in het venster.
  5. Klik op het bestandstype in het deelvenster Type uitvoerbestand om het type uitvoerbestand in te stellen.
  6. Klik op OK om terug te gaan naar het venster Instellingen voor overdrachtmappen.
  7. Klik op OK om de instellingen op te slaan.