Invoerindelingen voor overdrachtmappen

Het venster Invoerindelingen biedt toegang tot bestandsfilters en toepassingsspecifieke opties.

Met bestandsfilters kunt u de meeste bestandstypen converteren naar PostScript of PDF voordat u het bestand naar de Fiery server verzendt. Met toepassingsspecifieke opties kunt u afdrukinstellingsopties (zoals aangepast en automatisch schalen, afdrukstand en resolutie) wijzigen zonder de oorspronkelijke toepassing te openen of te installeren.

Wanneer u een filter toewijst, wordt door Hot Folders automatisch het bestandstype gedetecteerd en wordt het bestand geconverteerd naar PostScript of PDF voordat het naar de Fiery server wordt verzonden.