Reservekopie maken van oorspronkelijke bestanden

Een reservekopie bevat geen oorspronkelijke bestanden, dus u moet oorspronkelijke bestanden opslaan op een locatie buiten een overdrachtmap als u er een reservekopie van wilt maken. Als u een andere locatie opgeeft, worden echter alle oorspronkelijke bestanden uit alle overdrachtmappen op deze gemeenschappelijke locatie opgeslagen.

1. Kies Bewerken > Voorkeuren in de Fiery Hot Folders Console.
  2. Klik op Gemeenschappelijke locatie en navigeer naar de locatie waar u de oorspronkelijke bestanden wilt opslaan.