Werkruimte van Command WorkStation

Het hoofdvenster geeft een overzicht van de activiteit die plaatsvindt op alle verbonden Fiery servers of op een geselecteerde server en geeft toegang tot onderdelen.

Als u aan de slag wilt met het toevoegen van een Fiery server aan Fiery Command WorkStation, raadpleegt u Fiery server toevoegen en er verbinding mee maken.

Opmerking: De weergegeven inhoud varieert per Fiery server. De volgende lijst geeft een algemene beschrijving. Raadpleeg voor specifieke informatie de Help van Fiery Command WorkStation voor uw Fiery server vanaf het menu Help in het > Taakcentrum.

Het hoofdvenster van Fiery Command WorkStation bevat de volgende gebieden:

• Hoofdmenu's: geven toegang tot opdrachten.

• Zijbalk: hier bevindt zich de knopnavigatie voor de volgende schermen onder het Fiery-logo:

• Beginscherm: toont een statusoverzicht op hoog niveau van uw verbonden Fiery servers en een momentopname van de drukwerkproductiestatistieken van de afgelopen week.

• Taakcentrum: hier kunt u taken bekijken en beheren die zijn verzonden naar de verbonden Fiery server.
      • Servers: geeft een lijst weer met taakwachtrijen of taakstatussen. Sommige Fiery servers geven beschikbare media en verbruiksartikelen weer. De weergave voor elke Fiery server kan worden samengevouwen om extra servers weer te geven.

• Taakstatus: hier wordt de status weergegeven van taken die momenteel worden verwerkt en afgedrukt. Voor het beheren van deze taken klikt u op de wachtrij Bezig met verwerken of Bezig met afdrukken in de serverlijst.

• Voorbeeld: hier kunt u de taakinhoud (miniatuurweergave) van een verwerkte taak bekijken. Op een Fiery server met Fiery-systeemsoftware FS300/300 Pro of hoger worden miniatuurweergaven weergegeven voor taken in de wachtrij en verwerkte taken.

• Samenvatting: biedt informatie over de geselecteerde taak, inclusief de naam of titel van de taak, het aantal pagina's of vellen en het aantal exemplaren. Andere informatie, zoals het tijdstip van plaatsing in de wachtrij of verwerking, de gebruikte media, preflight of taakverificatie, wordt weergegeven volgens de geselecteerde Fiery server. Sommige velden met taakeigenschappen kunt u bewerken door op het potloodpictogram te klikken.

• Takenlijst: geeft de lijst met taken weer, en een werkbalk met beschikbare taakacties. Klik met de rechtermuisknop op een taak voor een volledige lijst met taakacties.

• Toepassingen en hulpbronnen: biedt toegang tot alle geïnstalleerde Fiery-toepassingen met één muisklik, en geeft andere toepassingen en hulpbronnen voor de Fiery server weer. U hebt tevens toegang tot gratis proefversies en downloads van software voor zover die worden ondersteund voor de geselecteerde Fiery server.

Opmerking: Als u een lijst met beschikbare Toepassingen en hulpbronnen wilt weergeven, hebt u een internetverbinding nodig.
    • Fiery IQ (cloudpictogram): u hebt toegang tot uw Fiery IQ-account waar u een back-up kunt maken van uw Fiery Command WorkStation-instellingen in de cloud, instellingen met andere gebruikers kunt delen en de afdrukprestaties kunt controleren.

• Fiery slim zoeken: u kunt de Fiery-kennisbank doorzoeken voor meer informatie over Fiery Command WorkStation en Fiery-functies.