Overzicht van Fiery Command WorkStation

Fiery Command WorkStation is de beheerinterface voor afdruktaken van de Fiery servers.

Met Fiery Command WorkStation kunt u verbinding maken met meerdere Fiery servers en taken vanuit één locatie beheren. De intuïtieve interface maakt complexe taken eenvoudig voor operators en beheerders, ongeacht het aantal of de soorten taken die u verwerkt.

Opmerking: Fiery Command WorkStation ondersteunt Fiery-systeemsoftware FS150/FS150 Pro en hoger geïnstalleerd op de Fiery server.

Taakcentrum is een geïntegreerde functie van Fiery Command WorkStation met gereedschappen die u kunt gebruiken om taken te zoeken, taakvoorbeelden te bekijken, workflows toe te wijzen en afdruktaken te beheren.

U kunt de gereedschappen van Fiery Command WorkStation gebruiken om de volgende taken uit te voeren:

• Taken importeren en vooraf bekijken

• Informatie bekijken over Fiery servers

• Afdrukopties opgeven

• Aangepaste workflows weergeven en wijzigen

• Prepress-workflows voor taken beheren

• Fiery-toepassingen als inslagsoftware en drukwerkvoorbereiding gebruiken voor taakvoorbereiding en samenstelling

Er zijn een aantal optionele functies beschikbaar op Fiery servers en deze zijn allemaal gedocumenteerd in de gebruikersdocumentatie voor uw Fiery server. Optionele functies worden echter alleen weergegeven in Fiery Command WorkStation als ze door de verbonden Fiery server worden ondersteund, bijvoorbeeld Voorbeeldafdruk.