Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Uitnodiging voor een EFI IQ-cloudaccount accepteren

Als u geen EFI IQ-account hebt, kunt u er een maken door de e-mailuitnodiging te accepteren die door een EFI IQ-gebruiker aan u is verzonden. Nadat u de EFI IQ-account hebt gemaakt, kunt u de gedeelde werkruimte-instellingen toepassen op uw Command WorkStation-computer.

1. Open de inschrijvings-e-mail voor EFI IQ die naar uw e-mailadres is verzonden.
  2. Klik op Accepteer de uitnodiging.
  3. Voer de volgende stappen uit op de pagina Maak uw wachtwoord:
    1. Typ uw voornaam in het veld Voornaam.
    2. Typ uw achternaam in het veld Achternaam.
    3. Typ uw nieuwe wachtwoord.
    4. Typ uw wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord bevestigen.
    5. Klik op Wachtwoord maken.

Uw EFI IQ-account is geactiveerd.

Opmerking: U kunt dezelfde EFI IQ-inloggegevens gebruiken voor verschillende Command WorkStation-computers.

Raadpleeg De werkruimte-instellingen terugzetten voor meer informatie over het gebruik van de gedeelde werkruimte-instellingen op uw Command WorkStation-computer.