Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De werkruimte-instellingen terugzetten

U kunt de werkruimte-instellingen vanuit de EFI IQ-cloud terugzetten naar Command WorkStation op uw computer.

1. Klik in het venster Voorkeuren, onder Werkruimte, op Herstellen vanaf cloud-back-up.
  2. U kunt op een van de volgende manieren de vereiste werkruimte selecteren:
    • Selecteer Privé om privé-instellingen terug te zetten.
    • Selecteer Gedeeld om te kiezen uit de lijst met gedeelde werkruimten.

Raadpleeg De werkruimte-instellingen delen voor meer informatie.

Standaard worden alle werkruimte-instellingen geselecteerd. U kunt echter kiezen welke specifieke werkruimte-instellingen u wilt terugzetten.
  3. Klik op Terugzetten om de geselecteerde werkruimte-instellingen terug te zetten op uw Command WorkStation-computer.

Command WorkStation wordt opnieuw gestart om de wijzigingen in de werkruimte-instellingen toe te passen.

Opmerking: De werkruimte-instellingen worden samengevoegd met uw huidige instellingen wanneer u deze terugzet.
  4. Klik op Annuleren om het venster te sluiten zonder wijzigingen in de instellingen op te slaan.