Fiery XF 7.3

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

De werkruimte-instellingen delen

U kunt uw werkruimte-instellingen alleen delen met andere gebruikers na het maken van een back-up van uw instellingen in de EFI IQ-cloud.

1. Klik in het venster Voorkeuren, onder Werkruimte, op Delen.
  2. Voer de volgende stappen uit in het venster Werkruimte-instellingen delen:
    1. Typ in het veld Uw werkruimte een naam geven een naam voor de werkruimte die u met andere gebruikers wilt delen.
    2. Typ in het veld Beschrijving een beschrijving van de werkruimte.
  3. Klik op Delen.
  4. Als het delen is gelukt, kunt u gebruikers uitnodigen om een account te maken en de werkruimte-instellingen te gebruiken die u hebt gedeeld. Gebruikers met een EFI IQ-account kunnen de gedeelde werkruimte-instellingen terugzetten vanuit de EFI IQ-cloud.
  5. Voer de volgende stappen uit in het venster Gebruikers uitnodigen:
    1. Typ het e-mailadres van de gebruiker.
    2. Kies voor de gebruiker de rol Admin of Operator.

Gebruikers met de rol Operator kunnen werkruimte-instellingen delen in Command WorkStation, maar kunnen geen andere gebruikers uitnodigen. Gebruikers met de rol Operator hebben daarnaast geen toegang tot de Beheerconsole van EFI IQ in iq.efi.com.

Gebruikers met de rol Admin kunnen gebruikers uitnodigen om de gedeelde werkruimte-instellingen te gebruiken.

3. Klik op Toevoegen.

Uitnodigingen worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

In het venster Gebruikers uitnodigen wordt in het gedeelte Uw teamleden het volgende weergegeven:

• Status van de uitnodiging en de rol van de gebruiker
    • Details van de bestaande EFI IQ-gebruikers die met dezelfde printer zijn verbonden met de beheerdersrol
  6. Klik op Gereed.