Meetgegevens exporteren

Bij kleurenprinters kunt u de meetgegevens voor een bepaalde kalibratie-instelling exporteren naar een CM0-bestand.

1. U kunt op een van de volgende manieren meetgegevens bewerken:
    • Open Kalibratiebeheer in Calibrator.
    • Klik in Command WorkStation op Server > Apparaatcentrum. Klik onder Algemeenop Gereedschappen en klik vervolgens op Kalibratieprogramma en open Kalibratiebeheer.
  2. Selecteer de kalibratie-instelling en klik op Metingen bekijken.

U kunt ook Metingen bekijken openen nadat u de kalibratiepagina hebt gemeten voor de nieuwe kalibratie-instelling.

3. Klik op Metingen exporteren.
  4. Blader naar de bestandslocatie, wijzig desgewenst de bestandsnaam en klik op Opslaan.