Calibrator Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Calibrator-voorkeuren instellen

U kunt algemene voorkeuren voor de geselecteerde Fiery-server instellen in Calibrator.

1. In het venster Calibrator klikt u op het pictogram Instellingen (tandwieltje) in de linkerbenedenhoek.
  2. Selecteer voor Printerfuncties de instelling Printerinstelling uit de beschikbare lijst.

Printerfuncties is beschikbaar voor printers met eerder opgeslagen kalibratieprinterinstellingen.

3. Voor Kalibratiemelding geeft u het aantal dagen of uren op waarna een nieuwe kalibratie nodig is.

Selecteer Afdrukken onderbreken wanneer kalibratie verloopt om te voorkomen dat taken worden afgedrukt voordat er een nieuwe kalibratie is voltooid.

4. Klik op Fabrieksinstellingen om de voorinstellingen in te stellen op de fabrieksinstellingen.
  5. Klik op OK om uw voorkeursinstellingen op te slaan.