Calibrator Help

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Een taak selecteren

Start de Fiery Color Profiler Suite Calibrator om een nieuwe kalibratie-instelling te maken of een bestaande bij te werken voor een Fiery-server.

1. Start Calibrator.
  2. Als Calibrator wordt gestart vanuit Fiery Color Profiler Suite, klikt u op Selecteer de Fiery-server in het venster Een taak selecteren en selecteer de Fiery-server in de lijst. Als de Fiery-server niet in de lijst voorkomt, klikt u op het plusteken om deze toe te voegen via het IP-adres, de DNS-naam of door te zoeken.
  3. Selecteer een van de volgende taken:
    • Opnieuw kalibreren: Werk een kalibratie bij met behulp van de geselecteerde kalibratie-instelling.
    • Kalibratie maken: Maak een nieuwe kalibratie en een nieuw profiel om een nieuwe voorwaarde voor afdrukken in kleur op de Fiery-server vast te leggen.
  4. Klik op Volgende.
    Opmerking: Het aantal stappen dat nodig is om de geselecteerde taak te voltooien, is afhankelijk van de verbonden printer. Bepaalde instellingen of opties zijn mogelijk niet voor uw printermodel beschikbaar.