Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Systeemvereisten

Om Fiery server uit te voeren, moet uw Windows- of Mac-computer aan de volgende minimumvereisten voldoen.

Opmerking: Fiery server v5.3.3 ondersteunt alleen x64-bits besturingssystemen.
Windows
  • Windows 7 SP1 (alleen 64-bits)
  • Windows 8.1 (alleen 64-bits)
  • Windows 10 (alleen 64-bits)
Mac OS
  • macOS Sierra 10.12
  • macOS High Sierra 10.13
  • macOS Mojave 10.14
  • macOS Catalina 10.15
  • macOS 11
Configuratie
  • 3GB RAM
  • 3 GB vrije schijfruimte voor gebruik van de toepassing
  • Een monitor die 16-bits kleuren ondersteunt met een minimale resolutie van 1024x768 (1280x1024 voor Fiery Verify)
  • Geluidskaart aanbevolen
  • 1 USB 2.0-poort (met stroomvoorziening) voor EFI-spectrofotometer. Aanvullende poorten benodigd voor andere meetinstrumenten.
Opmerking: De EFI-spectrofotometer werkt niet als deze wordt aangesloten op de USB-poort op de meeste toetsenborden of op een USB-hub zonder voeding. De EFI-spectrofotometer en verbindingskabels worden meegeleverd met Fiery server.
Printer Elke CMYK- of RGB-kleurenprinter