Help van Fiery Color Profiler Suite

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Wat is nieuw in deze versie?

Deze versie van Fiery Color Profiler Suite introduceert enkele nieuwe functies.

64-bits applicatie: Fiery Color Profiler Suite v5.3.3 (CPS) is een systeemeigen 64-bits applicatie voor zowel Mac OS- als Windows-platforms. De 32-bits besturingssystemen worden niet ondersteund voor CPS v5.3.3. Als Fiery Software Manager al wordt uitgevoerd op een 32-bits besturingssysteem zoals Windows 7 32-bit, worden de updatemeldingen voor het CPS v5.3.3-pakket niet weergegeven. Als u probeert om Fiery Software Manager op een 32-bits besturingssysteem te installeren, ontvangt u een compatibiliteitsfout en wordt de installatie geannuleerd. Raadpleeg Systeemvereisten voor de lijst met ondersteunde besturingssystemen.

Opmerking: Deze versie van Fiery Color Profiler Suite vereist v5.3, waarvoor een nieuwe licentie en een actieve Overeenkomst voor software-onderhoud en ondersteuning (SMSA) noodzakelijk zijn. Als u momenteel versie 5.x of 4.x gebruikt en uw SMSA actueel is, dan downloadt Fiery Color Profiler Suite de nieuwste licentie automatisch van de EFI-licentieserver. Om de Fiery Color Profiler Suite-SMSA te vernieuwen, neemt u contact op met uw Fiery-wederverkoper en geeft u het onderdeelnummer 100000006105 op van de SMSA-verlenging. Eigenaren van Fiery Color Profiler Suite 4.x kunnen ook een upgrade naar de nieuwste 5.x-versie, inclusief een jaar SMSA, aanschaffen bij hun Fiery-reseller via onderdeelnummer 3000013448 (digitale levering) of 3000013280 (fysieke levering).
Opmerking: Voor Fiery Color Profiler Suite-startpunten vanuit Fiery Command WorkStation is Fiery Command WorkStation 6.6 of hoger vereist (Fiery Command WorkStation 6.5 of hoger is aanbevolen). Startpunten van voorgaande versies van Fiery Command WorkStation starten geen Fiery Color Profiler Suite 5.3.3-modulen.
  • Ondersteuning van macOS 11 op Intel.
  • Ondersteuning voor het uitvoeren van metingen zonder de liniaaloptie met het EFI ES-3000- of X-Rite i1Pro 3-meetinstrument.
  • Meetondersteuning van controlestrips van IDEAlliance en Fogra in hun officiële opmaak buiten de begeleide verificatietworkflows.
  • Ondersteuning voor het Konica Minolta MYIRO-9-meetinstrument.
  • Verschillende problemen van Fiery Color Profiler Suite v5.3.2.17 zijn opgelost.