Gebruikers en groepen

U kunt rechten definiëren voor de gebruikers die toegang hebben tot de Fiery-server door deze aan groepen toe te wijzen. Verscheidene groepen zijn standaard ingesteld en u kunt nieuwe groepen maken. Alle gebruikers in een groep hebben dezelfde rechten.

U kunt gedetailleerde informatie over gebruikers en groepen bekijken via Configure > Gebruikersaccounts.

U kunt niet alleen de gebruikers die u hebt gemaakt aan een groep toewijzen, maar ook gebruikers uit de algemene adreslijst van uw organisatie toevoegen. Hiervoor moet u eerst LDAP-services op de Fiery-server inschakelen.