Configure

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Windows-afdrukken (SMB) configureren

Windows-afdrukken activeert Server Message Block (SMB), het in Windows ingebouwde protocol voor printer- en bestandsdeling. Als u SMB inschakelt, kan de Fiery-server op het netwerk worden vermeld als gedeelde printer, zodat Windows-computers naar een bepaalde afdrukverbinding (blokkeringswachtrij, afdrukwachtrij of Directe verbinding) op de Fiery-server kunnen afdrukken.

Raadpleeg het onderdeel Afdrukken in het pakket met gebruikersdocumentatie en uw Windows-documentatie voor meer informatie over het instellen van een Windows-computer voor Windows-afdrukken.

1. Kies Taakverzending > Windows-afdrukken in Configure.
  2. Selecteer Windows-afdrukken (SMB) inschakelen.
  3. Als uw Fiery-server zowel PostScript als PCL ondersteunt, kiest u het type printerstuurprogramma dat de gebruikers kunnen downloaden wanneer zij printerstuurprogramma’s installeren met de installatiemethode point-and-print.
  4. Sla de wijzigingen op.