WINS-server configureren (naamtoewijzing)

U kunt opgeven of een WINS-server automatisch of handmatig moet worden geconfigureerd. De WINS-server geeft gebruikers toegang tot netwerkbronnen op naam in plaats van op IP-adres.

Als u wilt dat de Fiery-server de WINS-server automatisch configureert, moet ook het IP-adres van de Fiery-server automatisch worden geconfigureerd.

1. Kies Netwerk > IPv4-adres in Configure.
  2. Selecteer Automatisch of Handmatig naast WINS-server configureren.
  3. Als u Handmatig hebt geselecteerd, typt u het IP-adres van de Fiery-server.

De naam wordt weergegeven op het netwerk wanneer gebruikers toegang krijgen tot de Fiery-server via SMB (Server Message Block). Deze naam is gelijk aan de naam van de Fiery-server.

4. Sla de wijzigingen op.