Fiery JobFlow

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Workflows maken

Een gebruiker maakt een workflow door modules toe te voegen. De modules Invoerbronnen, Convert en Uitvoer worden automatisch aan de workflow toegevoegd.

U kunt ook de modules Fiery Preflight, Preflight, Image Enhance, Impose, Correct en Goedkeuren toevoegen. Raadpleeg Info over modules voor meer informatie.

1. Klik op het plusteken naast de kop Workflows in het tabblad Workflows.
  2. Typ een naam voor de workflow.
  3. Klik op Maken.
  4. Klik op de knop Bewerken voor Invoerbronnen en maak een keuze in de lijst met locaties.

U kunt maximaal vier invoerbronnen toevoegen.

De locaties waar de workflow wordt opgeslagen worden weergegeven.

5. Selecteer desgewenst Regel in het deelvenster Convert. Klik op Toevoegen, maak uw keuzen en klik op Opslaan.

U kunt activeringsacties opgeven, bijvoorbeeld als de taak mislukt of slaagt. Voorbeelden van acties zijn het verzenden van een e-mailkennisgeving of het archiveren van de taak.

6. Klik op plusteken onder de module Convert om de module Fiery Preflight, Preflight, Image Enhance, Impose, Correct of Goedkeuren toe te voegen.

Raadpleeg Preflight-instellingen, Instellingen voor Correct, Instellingen voor Impose en Instellingen voor Goedkeuren voor meer informatie.

7. Geef voor elke module de instellingen op en klik op Opslaan.
  8. Selecteer in het deelvenster Uitvoer een Fiery Server, Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie.

Als u een Fiery Server selecteert, selecteert u een voorinstelling en klikt u vervolgens op Opslaan.

U kunt regels toevoegen aan de module Uitvoer, vergelijkbaar met de regels voor de module Convert.