Fiery JobFlow

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Fiery JobFlow

Fiery JobFlow biedt een op een browser gebaseerde prepressworkflow waarmee operators herhaalde taken kunnen definiëren en automatiseren, waaronder PDF-conversie, preflight, correctie van PDF-bestanden, afbeeldingsverbetering, documentinslag, aanmaak van taaktickets en goedkeuring.

Importeer bestanden in Fiery JobFlow vanuit een SmartFolder, een Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie. Stel de workflow voor het geïmporteerde bestand in en voer het uit naar een Fiery Server, Fiery Central-printergroep, Dropbox-account, of een SMB-, FTP- of sFTP-locatie. Terwijl de taak door de verschillende modules wordt verwerkt, kunnen e-mailmeldingen met statusupdates worden verzonden.

De toepassing Fiery JobFlow wordt geïnstalleerd op een Windows-clientcomputer en fungeert als een Fiery JobFlow-server.

Fiery JobFlow Base is een versie van Fiery JobFlow die gratis beschikbaar is bij Fiery Extended Applications (FEA) 4.3. Fiery JobFlow Base ondersteunt PDF-conversie, Fiery Preflight, afbeeldingsverbetering, documentinslag en flexibele opties voor taakverzending, archivering en uitvoer.

Voor meer informatie over de installatie van Fiery JobFlow raadpleegt u de Installatiegids: Command WorkStation 5.7 met Fiery Extended Applications 4.3 en Versienotities voor de klant: Fiery Extended Applications Package 4.3 op http://help.efi.com/fea/index.html. Raadpleeg http://w3.efi.com/en/Fiery/Products/Workflow-Suite/Fiery-JobFlow/Specifications voor de systeemvereisten.

De gelicentieerde versie van Fiery JobFlow biedt als extra op regels gebaseerde workflows, geavanceerde preflight en PDF-bewerking via Enfocus PitStop Pro en een goedkeuringsproces via de cloud. Als u de Fiery JobFlow-licentie wilt activeren, moet u zich registreren bij EFI Passport via https://passport.efi.com.

Raadpleeg de versienotities op http://help.efi.com/jobflow/jobflow_releasenotes.pdf voor belangrijke informatie over deze versie van Fiery JobFlow.

Versie 2.0