Remote Scan

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Verbinding maken met een Fiery-server bij het eerste gebruik

U kunt een Fiery-server zoeken op naam, IP-adres of subnet. U kunt de zoekresultaten ook filteren op trefwoord.

1. Open Fiery Remote Scan. Als in het dialoogvenster Zoeken geen lijst met beschikbare Fiery-servers wordt weergegeven die zijn gevonden met Automatisch zoeken, gaat u door naar stap 2. Als een lijst met Fiery-servers wordt weergegeven, gaat u door naar stap 4.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Selecteer Automatisch zoeken.

• Selecteer IP-bereik of Subnet om een bereik op te geven waarin u wilt zoeken.

3. Klik op Start. De beschikbare Fiery-servers die voldoen aan de zoekcriteria worden weergegeven.
  4. Als u de weergegeven Fiery-servers wilt filteren, typt u een trefwoord in het veld Filteren op trefwoord.
  5. Selecteer de Fiery-server in de lijst met resultaten en klik op Toevoegen.
  6. Als u de Fiery-server aan Mijn Fiery-lijst wilt toevoegen voor later gebruik, klikt u op het plusteken in het dialoogvenster Verbinding maken met server.
  7. Klik op Verbinden in het dialoogvenster Verbinding maken met server om de Fiery-server toe te voegen aan de lijst met servers en er verbinding mee te maken. Als u op Verbinden hebt geklikt en de verbinding is geslaagd, wordt het venster Fiery Remote Scan geopend.

Als u op Annuleren hebt geklikt, worden alle bewerkingen die u hebt uitgevoerd om Fiery-servers toe te voegen of te verwijderen geannuleerd. Alle wijzigingen in de serverlijst worden ongedaan gemaakt.