Esiasetuksen muokkaaminen kohteessa Fiery Driver

Esiasetus sisältää useimmat Fiery-tulostus-välilehdessä määritettävät tulostusvaihtoehdot. Asetuksen voi ohittaa Fiery-tulostus-välilehdessä esiasetuksen valinnan jälkeen, mutta tällöin Esiasetukset-kentän arvo tyhjenee.

1. Avaa Fiery-tulostus-välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  2. Valitse muokattava esiasetus Esiasetukset-luettelosta ja muuta tulostusasetuksia.

Esiasetukset-kenttä tyhjenee.

3. Valitse Esiasetukset-luettelosta Tallenna esiasetus.
  4. Kirjoita sama esiasetuksen nimi ja valitse Tallenna.