Esiasetuksen poistaminen tai nimeäminen uudelleen kohteessa Fiery Driver

Voit poistaa esiasetuksen tai nimetä sen uudelleen Paikallisten esiasetusten hallinta -ominaisuudella kohteessa Fiery Driver

Huomautus: Esiasetuksen voi poistaa vain, kun se ei ole käytössä.
  1. Avaa Fiery-tulostus-välilehti. (Katso Avaa Fiery-tulostus-välilehti..)
  2. Valitse Esiasetukset-luettelosta Hallitse paikallisia esiasetuksia.
  3. Valitse esiasetus ja tee jompikumpi seuraavista:
    • Jos haluat poistaa esiasetuksen, valitse Poista.

• Jos haluat nimetä esiasetuksen uudelleen, valitse Nimeä uudelleen, kirjoita esiasetukselle kuvaava nimi ja valitse sitten Tallenna.