Afdrukproblemen oplossen met behulp van de handler voor fouten

Wanneer u de handler voor fouten naar de printer verzendt, drukt de printer het gedeelte van de pagina af dat zonder fouten is verwerkt en wordt vervolgens een pagina met een foutbericht afgedrukt.

Nadat u een afdrukprobleem hebt onderzocht, kunt u het best de optie PostScript-foutgegevens afdrukken uitschakelen.

Opmerking: De handler voor PostScript-fouten is niet beschikbaar wanneer u de indeling EPS selecteert.