Tilpasse Hurtigtilgang-ikonet på fanen Fiery-utskrift

Hurtigtilgang-ikonet på fanen Fiery-utskrift kan tilpasses med utskriftsvalg som du bruker ofte.

Dette sparer tid siden du ikke trenger å åpne alle de andre utskriftsvalgikonene for å angi valgene du plasserte i Hurtigtilgang.

Når du plasserer et utskriftsvalg i Hurtigtilgang, vises det fremdeles under det opprinnelige utskriftsvalgikonet. Du kan angi valget fra begge plasseringene.

Hurtigtilgang støtter ikke utskriftsvalg som Blandede medierMedier-fanen, som åpnes i et nytt vindu når du velger dem.

1. Gjør ett av følgende:
    • Fra Utskriftsvalg-vinduet åpner du mappen som viser listen over installerte skrivere, høyreklikker på ønsket skriverikon og velger Utskriftsvalg. (Se Åpne mappen som viser installerte skrivere.)

• I et program klikker du på Fil > Skriv ut eller Fil > Utskriftsoppsett og velger Fiery-server som skriver. Klikk på knappen som åpner Dokumentegenskaper-vinduet.

De spesifikke trinnene som åpner Dokumentegenskaper-vinduet, varierer etter hvilket program du bruker.

2. Klikk på fanen Fiery-utskrift.
  3. Klikk på Hurtigtilgang-ikonet og deretter på Tilpass.
  4. Legg til eller fjern en snarvei ved å velge en og flytte den fra listen Tilgjengelige snarveier til/fra listen Gjeldende snarveier.
    Merk: Fanen Hurtigtilgang kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle valgene fra Hurtigtilgang, går den tilbake til standardgruppen med valg.
  5. Klikk på OK for å lagre endringene.