Åpne mappen som viser installerte skrivere

Hvordan du åpner mappen som viser skriverne som er installert på en datamaskin, avhenger av operativsystemet.

1. Naviger til enhetene og skriverne i nettverket ditt.

Skriverne vises i mappen Enheter og skrivere (eller Skrivere og telefakser eller Skrivere).

2. Gjør ett av følgende:
    • Windows 10/Server 2016: Trykk på Windows-tasten på tastaturet for å åpne Start-skjermen. Klikk på Kontrollpanel og deretter på Enheter og skrivere.
      Merk: Fiery Driver støtter alle versjoner av Windows 10, inkludert Anniversary-oppdateringen og Creators-oppdateringen.
    • Windows 8.1/Server 2012 R2: Trykk på Windows-tasten på tastaturet for å åpne Start-skjermen. Klikk på Kontrollpanel og deretter på Enheter og skrivere.
    • Windows 8/Server 2012: Trykk på Windows-tasten på tastaturet for å åpne Start-skjermen. Åpne Søk-perlen ved å flytte musepekeren til øverste eller nederste høyre hjørne av skjermen, flytt den opp eller ned og klikk på Søk. Skriv Kontrollpanel i søkefeltet, trykk eller klikk på Apper og trykk eller klikk på Kontrollpanel i resultatene. Klikk på Enheter og skrivere.
    • Windows 7/Server 2008 R2: Klikk på Start > Enheter og skrivere.