Fiery Driver för macOS

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Fiery Driver för macOS

Fiery Driver låter dina program kommunicera med din Fiery-server och skriva ut dokument.

Fiery-egenskaper, en plug-in för Fiery Driver för MacOS, låter program skriva ut dokument till din Fiery-server.

Tänk på följande när du använder Fiery-egenskaper:

• Fiery-egenskaper har standardinställningar för de flesta program och skrivare. Du kan lätt ändra inställningarna om du installerar ett nytt skrivaralternativ eller vill ha andra inställningar för en specifik funktion.

• När du skriver ut ett jobb når du Fiery-egenskaper direkt från fönstret Skriv ut i macOS.

• Med utskriftsalternativ och deras inställningar kan du använda skrivarens specialfunktioner. Med utskriftsalternativet Dubbelsidig kan du till exempel ställa in orientering för bilder som skrivs ut.

• När du skriver ut från program som har programspecifika alternativ för fullt utfall och skalning, rekommenderar vi att du definierar utskriftsalternativinställningarna i Fiery Driver för de flesta programmen. För Adobe-program, om inställningarna för fullt utfall och skalning görs i programmets fönster Skriv ut och du inte anger dem i Fiery Driver för att matcha inställningarna i programmet, kan det ändra skalningen och den utskrivna bilden.

Mer information om specifika Fiery Driver utskriftsinställningar och utskriftsalternativ, se Printing, som är en del av användardokumentationen.