Fiery Driver för macOS

Dölj eller visa navigeringFöregåendeNästaDelaSkriv utPDF

Skapa anpassade Fiery Drivers

Fiery Driver Configurator är ett fristående Windows-program som tillåter en administratör att skapa anpassade Fiery PS Drivers för Windows-klientdatorer.

Genom att spara konfigurationsfilen från Windows Fiery Driver Configuratoroch sedan använda den medföljande MacOS Fiery Driver Configurator, kan ett drivrutinspaket för MacOS-utskrift skapas.

Fiery Driver Configurator skapar en förenklad skrivardrivrutin, t.ex. för att uppfylla behoven för en speciell grupp eller affärsenhet i ett företag.

Administratören kan visa/dölja och låsa/låsa upp funktioner och ange standardinställningar för utskriftsalternativen.

När du skapar en anpassadFiery Driver för Windows kan du också skapa samma anpassade Fiery Driverför Mac OS.

För mer information, se Fiery Driver Configurator Help.