Fiery Driver til macOS

Skjul eller vis navigationForrige emneNæste emneDelUdskrivPDF

Angiv logonoplysninger

Hvis Fiery-serveren kræver brugergodkendelse for udskrivning, skal du angive dit brugernavn og din adgangskode, når du vil udskrive.

1. Åbn vinduet Fulde egenskaber. (Se Åbn vinduet Fulde egenskaber i Fiery Features..)
  2. Klik på ikonet Joboplysninger , og udvid Brugergodkendelse.
  3. Skriv dit brugernavn og din adgangskode i felterne.
  4. Angiv de ønskede udskriftsindstillinger, og udskriv derefter dokumentet.