Fiery Driver-grupper

Fiery Driver grupperer udskriftsindstillinger efter kategori for at sikre nem adgang. Hver gruppe eller fane indeholder udskriftsindstillinger, der er relateret til eller supplerer hinanden.

• Quick Access (Hurtig adgang) – indeholder duplikerede udskriftsindstillinger fra de andre grupper af jobegenskaber. Det kan tilpasses, så alle udskriftsindstillinger kan tilføjes eller fjernes fra visningen. På fanen Quick Access (Hurtig adgang) kan du hurtigt finde udskriftsindstillinger uden at skulle gennemgå alle fanerne for jobegenskaber.

• Job Info (Jobinfo) – alle oplysninger om jobbet, herunder brugeroplysninger, der muligvis kræves til brugergodkendelse og jobhåndtering.

• Media (Medie) – attributter og papirkilder at udskrive og indsætte.

• Layout – definerer udskydningen af udskriftsjobbet og brochureprocessen på mediet/arket undtagen for positioner, der kompenserer for efterbehandlingsindstillinger som f.eks. Tray Alignment (Bakkejustering).

• Color (Farve) – farveindstillinger og grafiske funktioner (når de er slået til). Denne fane vises ikke, når du forbinder til en sort/hvid-printer.

• Image (Billeder) – alle de indstillinger for billedkvalitet, der understøttes af den forbundne Fiery-server og printer.

• Finishing (Efterbehandling) – udskriftsindstillinger, der kun er relateret til efterbehandlingsudstyr på printere, og også billedforskydning for at kompensere for efterbehandlingsindstillinger. Disse indstillinger tilsidesætter indstillinger i Fiery-serverens Printer Setup (Printeropsætning), men kan ændres fra Command WorkStation.

• VDP – alle Variable Data Printing (VDP)-indstillinger som f.eks. FreeForm og avancerede VDP-indstillinger.

• Stamping (Stempel) – alle indstillinger for billedstempel, der tilføjer eller skjuler ethvert billede i jobbet. Det omfatter også vandmærkeegenskaber, der definerer vandmærkets placering og udseende.

Bemærk: Fanen Stamping (Stempel) understøttes muligvis ikke for alle Fiery-servere.
  • Tools (Værktøjer) – alle Fiery-applikationer, der understøttes af den tilsluttede Fiery-server.

Bemærk: Tovejskommunikation for printeren skal være aktiveret, for at fanen Tools (Værktøjer) kan vises.
  • Printer – oplysninger om printerens status som f.eks. aktuelle niveauer af papir og toner.

Bemærk: Tovejskommunikation skal være slået til på din printer, for at oplysningerne på fanen Printer kan opdateres.
  • Preferences (Indstillinger) – Giver dig mulighed for at skifte mellem foruddefinerede indstillinger og produktionsindstillinger i Fiery Driver.
    Bemærk: Fanen Preferences (Indstillinger) understøttes muligvis ikke for alle Fiery-servere. Yderligere oplysninger om foruddefinerede indstillinger finder du under Fiery Essential Driver Help .