Esiasetuksen luominen Fiery Driver issa

Voit luoda esiasetuksen, joka sisältää yleisesti käytetyt tulostusasetukset.

Esiasetus tallennetaan paikallisesti omaan tietokoneeseesi etkä voi jakaa sitä muiden kanssa.

1. Avaa Täydet ominaisuudet -valintaikkuna. (Katso Täydet ominaisuudet -valintataulun avaaminen Fiery-toiminnoissa.)
  2. Määritä tulostusasetukset haluamallasi tavalla.
  3. Valitse Esiasetukset-luettelosta Tallenna esiasetus.
  4. Kirjoita esiasetukselle kuvaava nimi ja napsauta sitten Tallenna.