Fiery Driver -ryhmät

Fiery Driver helpottaa tulostusasetusten käyttöä ryhmittämällä ne luokittain. Kukin ryhmä tai välilehti sisältää tulostusasetuksia, jotka liittyvät toisiinsa tai täydentävät toisiaan.

• Pikatoiminnot - sisältää kopioita muista työn ominaisuusryhmien tulostusasetuksista. Ryhmää voi muokata, joten tulostusasetuksia voi lisätä näkymään tai lisätä siihen. Pikatoiminnot-välilehdestä tulostusasetukset löytyvät nopeasti selaamatta kaikkia Työn ominaisuudet -välilehtiä.

• Työn tiedot – kaikki työtä koskevat tiedot, myös käyttäjätiedot, joita voidaan tarvita käyttäjän todennukseen ja työn käsittelyyn.

• Materiaali – tulostettavan ja lisättävän paperin ominaisuudet ja paperilähteet.

• Asettelu – määrittää tulostustyön asemoinnin ja vihkon luontiprosessin materiaalille/arkille lukuun ottamatta viimeistelyasetuksia kompensoivia kohdistuksia, kuten Lokeron kohdistus.

• Väri – väriasetukset ja graafiset ominaisuudet (jos otettu käyttöön). Tämä välilehti ei tule näkyviin mustavalkotulostimissa.

• Kuva – kaikki kuvanlaatuasetukset, joita kytketty Fiery server ja tulostin tukevat.

• Viimeistely – tulostusasetukset, jotka liittyvät vain tulostimeen liitettyyn viimeistelyvarustukseen ja viimeistelyasetuksia kompensoivaan kuvansiirtoon. Nämä asetukset ohittavat Fiery server Tulostinasetukset, mutta niitä voi muuttaa Command WorkStation -ohjelmassa.

• VDP – kaikki muuttujatietotulostuksen (VDP) asetukset, kuten FreeForm- ja VDP-lisäasetukset.

• Leimaus – kaikki kuvan leimausasetukset, jotka lisäävät työhön kuvan tai piilottavat/poistavat sen. Tämä sisältää myös vesileima-asetukset, joilla määritetään vesileiman sijainti ja tyyli.

Huomautus: Kaikki Fiery servers -palvelimet eivät ehkä tue Leimaus-välilehteä.
  • Työkalut – Kaikki Fiery-sovellukset, joita tukee yhdistetty Fiery server.

Huomautus: Työkalut-välilehti näkyy vain, kun tulostimen kaksisuuntainen tietoliikenne on käytössä.
  • Tulostin – tietoja tulostimen tilasta sekä paperin ja väriaineen määrät.

Huomautus: Tulostin-välilehden tiedot päivittyvät vain, kun tulostimen kaksisuuntainen tietoliikenne on käytössä.