Tulostusasetusten tarkastelu ja muuttaminen

Fiery-toiminnot sisältävät usein käytettyjä tulostusasetuksia, jotka ovat tulostinkohtaisia. Fiery-toiminnot ryhmittelevät tulostusasetukset välilehdiksi, jotka vaihtelevat tulostimen mukaan.

Jos valitaan oletusasetus, työ tulostuu käyttöönoton yhteydessä määritettyjen asetusten tai tulostimen oletusasetusten mukaisesti.

Huomautus: Jotkin apuohjelmat, kuten Command WorkStation, voivat ohittaa työn tulostusasetukset. (Katso Command WorkStation Ohje.)
  1. Avaa Täydet ominaisuudet -valintataulu. Katso (Täydet ominaisuudet -valintataulun avaaminen Fiery-toiminnoissa.)
  2. Valitse haluamasi tulostusasetukset työtä varten.