Fiery Driver -ryhmät

Fiery Driver ryhmittelee tulostusasetukset luokittain niiden käytön helpottamiseksi. Kukin ryhmä tai välilehti sisältää tulostusasetuksia, jotka liittyvät toisiinsa tai täydentävät toisiaan.

• Pikatoiminnot - sisältää työn ominaisuusryhmien tulostusasetusten kopioita Ryhmää voi mukauttaa, joten näkymästä voi poistaa tai siihen voi lisätä minkä tahansa tulostusasetuksen. Pikatoiminnot-välilehden kautta löydät tulostusasetukset nopeasti eikä sinun tarvitse selata läpi kaikkia Työn ominaisuudet -välilehtiä.

• Työn tiedot - kaikki työtä koskevat tiedot, mukaan lukien käyttäjätiedot, joita voidaan tarvita käyttäjän todennukseen ja työn käsittelyyn.

• Materiaali - tulostettavan ja lisättävän paperin ominaisuudet ja paperilähteet.

• Asettelu - määrittää tulostustyön asemoinnin ja kirjasen luontiprosessin materiaalille/arkille lukuun ottamatta viimeistelyasetuksia kompensoivia kohdistuksia, esimerkiksi Lokeron kohdistus.

• Väri - väriasetukset ja graafiset ominaisuudet (jos otettu käyttöön). Tämä välilehti ei tule näkyviin, jos kytketty tulostin on mustavalkotulostin.

• Kuva - kaikki kuvanlaatuasetukset, joita kytketty Fiery-palvelin ja tulostin tukee.

• Viimeistely - tulostusasetukset, jotka liittyvät vain tulostimeen liitettyyn viimeistelyvarustukseen sekä viimeistelyasetuksia kompensoivaan kuvansiirtoon. Nämä asetukset ohittavat Fiery-palvelin Tulostinasetukset, mutta niitä voi muuttaa Command WorkStation -ohjelmassa.

• VDP - kaikki muuttujatietotulostus (VDP) -asetukset, esimerkiksi FreeForm ja VDP-lisäasetukset.

• Leimaus - kaikki kuvan leimausasetukset, jotka lisäävät työhön kuvan tai piilottavat/poistavat sen. Näihin voi kuulua myös vesileima-asetuksia, jotka määrittävät vesileiman sijainnin ja tyylin.

Huomautus: Kaikki Fiery servers -palvelimet eivät ehkä tue Leimaus-välilehteä.
  • Kirjoitin - tietoja tulostimen tilasta, johon sisältyvät myös paperin ja väriaineen määrät.

Huomautus: Tulostimen kaksisuuntaisen tietoliikenteen pitää olla käytössä, jotta Kirjoitin-välilehden tiedot päivittyvät.