Opprette en forhåndsinnstilling i Fiery Driver

Du kan opprette en forhåndsinnstilling som inneholder ofte brukte utskriftsinnstillinger.

Du lagrer forhåndsinnstillingen på den lokale datamaskinen, og du kan ikke dele den med andre.

1. Åpne dialogboksen Alle egenskaper. (Se Åpne dialogboksen Alle egenskaper i Fiery-funksjoner.)
  2. Angi utskriftsinnstillingene slik du ønsker.
  3. Fra Forhåndsinnstillinger-listen velger du Lagre forhåndsinnstilling.
  4. Skriv et beskrivende navn på forhåndsinnstillingen, og klikk på Lagre.