Fiery Driver för Mac OS

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Tilpasse Hurtigtilgang-visningen i Fiery-funksjoner

Hurtigtilgang-visningen, et område under Fiery-funksjoner, kan tilpasses med utskriftsalternativene du bruker oftest. Det sparer tid, da du ikke trenger å åpne alle de andre utskriftsalternativikonene for å stille inn alternativene som du plasserte i Hurtigtilgang-visningen.

Når du plasserer et utskriftsalternativ i Hurtigtilgang-visningen, vises det fremdeles også under sitt opprinnelige utskriftsikon. Du kan stille inn alternativet fra hvilken som helst av plasseringene.

Hurtigtilgang støtter ikke utskriftsalternativer, slik som Grunnleggende innstillinger og Ekspertinnstillinger på fanen Farge eller Blandede medier på fanen Medier, som åpner i et nytt vindu når du velger dem.

Alle utskriftsalternativene i Hurtigtilgang-fanen er utenfor skriverdriverens jobbegenskaper. Hvis du velger dem, overskriver de alle forhåndsinnstillinger som allerede har blitt valgt. Hvis du bruker en forhåndsinnstilling og en av innstillingene endres i Hurtigtilgang-fanen (unntatt kopier), vil forhåndsinnstillingsnavnet bli tilbakestilt til tomt.

1. Klikk på Fil > Skriv ut i programmet, og klikk på Fiery Server som skriveren din.
  2. Klikk på Fiery-funksjoner i rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Tilpass for å angi alternativene som vises i Hurtigtilgang-fanen.
  4. Du legger til eller fjerner en snarvei ved å velge én og flytte den fra listen Tilgjengelige snarveier til/fra listen Gjeldende snarveier.
    Merk: Hurtigtilgang-visningen kan ikke være tom. Hvis du fjerner alle alternativer fra Hurtigtilgang, vil den bli tilbakestilttil standardgruppen av alternativer.
  5. Klikk på OK for å lagre endringene dine.
    Merk: Konfigurer-knappen for toveiskommunikasjon vises ikke i Mac OS X v10.7 eller senere skriverdrivere.