Fiery Driver för Mac OS

Vis eller skjul navigasjonForrigeNesteDelSkriv utPDF

Fiery-funksjoner for Mac OS X Fiery Driver

Fiery-funksjoner, et programtillegg for Mac OS X Fiery Driver, lar programmer skrive ut dokumenter til Fiery Server.

Når du bruker Fiery-funksjoner, må du huske på følgende retningslinjer:

• Fiery-funksjoner leverer standardinnstillinger for de fleste programmer og skrivere. Du kan enkelt endre innstillingene hvis du installerer et nytt skriveralternativ eller ønsker andre innstillinger for en bestemt funksjon.

• Du åpner Fiery-funksjoner direkte fra dialogboksen Skriv ut i Mac OS X når du skal skrive ut en jobb.

• Utskriftsalternativene og innstillingene for disse gir deg tilgang til skriveren spesialfunksjoner. For eksempel gir utskriftsalternativet Tosidig deg muligheten til å angi retningen til bildene som skal skrives ut.

• Når du skriver ut fra programmer som har programspesifikke alternativer for fullt utfall og skalering, anbefaler vi at du definerer disse innstillingene for utskriftsalternativ enten i Fiery Driver eller i Utskriftsformat i programmet.

Hvis du vil ha informasjon om bestemte Fiery Driver-utskriftsalternativer, kan du se Utskrift, som er en del av brukerdokumentasjonssettet.