Apparaatcentrum

Command WorkStation toont systeeminformatie in één enkele werkruimte. In Apparaatcentrum kunt u de verbonden Fiery-server configureren en hebt u toegang tot diverse gereedschappen voor afdrukbeheer. U opent Apparaatcentrum door met de rechtermuisknop op de naam van de Fiery-server in de kolomlijst Servers en vervolgens op Apparaatcentrum te klikken.

In Apparaatcentrum kunt u de volgende taken uitvoeren:

• Informatie bekijken over de verbonden Fiery-server, waaronder informatie over verbruiksartikelen op de gekoppelde printer.

• Kleurstandaard instellen.

• Paper Catalog, de hulpbronnen voor variabele gegevens afdrukken (VDP), kleurprofielen, steunkleuren en lettertype-instellingen weergeven en wijzigen.

• De beschikbare virtuele printers en servervoorkeuzen weergeven en maken, en de correctie van afbeeldingen automatiseren met de instellingen voor beeldverbetering.

• Een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weergeven.

Apparaatcentrum bevat de volgende instellingen:

• Algemeen: hier wordt informatie over de verbonden Fiery-server weergegeven, waaronder het IP-adres, de capaciteit (beschikbare ruimte op vaste schijf) en een lijst van geïnstalleerde opties en pakketten. Het gedeelte Algemeen heeft de volgende functies: Algemene info, Serverconfiguratie en Gereedschappen.

• Kleurinstellingen: het gedeelte Kleurinstellingen bevat Kleurbeheer en kan eventueel Bedieningsbalk, Overvullen en Rastersimulatie bevatten, als deze functies door de verbonden Fiery-server worden ondersteund.

• Hulpbronnen: hier kunt u Paper Catalog, de hulpbronnen voor variabele gegevens afdrukken (VDP), kleurprofielen, tabellen met steunkleuren en lettertype-instellingen weergeven en wijzigen. Het gedeelte Hulpbronnen bevat het volgende: VDP-hulpbronnen, Profielen en Lettertypen, en het kan eventueel de Papiercatalogus en Steunkleuren bevatten, als deze functies door de verbonden Fiery-server worden ondersteund.

• Werkstromen: hier kunt u een lijst met beschikbare virtuele printers en servervoorkeuzen weergeven en de correctie van afbeeldingen automatiseren met de instellingen voor beeldverbetering. Het gedeelte Werkstromen bevat het volgende: Taakvoorkeuzen, Virtuele printers en Beeldverbetering.

• Logboeken: hiermee geeft u een gedetailleerd logboek van alle verwerkte en afgedrukte taken weer. Het tabblad Logboeken bevat het tabblad Takenlogboek.

• Fiery-updates: hier bekijkt en installeert u de beschikbare updates en patches voor de Fiery-server en kunt u de geschiedenis van reeds geïnstalleerde updates en patches bekijken. Het gedeelte Fiery-updates bevat Updates, Patches en Geschiedenis.