Lade-uitlijning gebruiken

Met de functie Lade-uitlijning schuift en draait u inhoud op de pagina om uitlijningsproblemen te corrigeren die worden veroorzaakt door tekortkomingen van de papierlade.

De correctie levert gelijke marges op, wat ideaal is voor registratie op dubbelzijdige afdrukken.

Opmerking: U moet beheerder zijn om Lade-uitlijning te mogen gebruiken.
  1. Selecteer de verbonden Fiery-server.
  2. Kies een van de volgende mogelijkheden:
    • Selecteer Server > Lade uitlijnen.

• Selecteer Algemeen > Gereedschappen > Lade-uitlijning in Apparaatcentrum.

3. Selecteer in het venster Lade-uitlijning in de lijst Lade de papierlade die u wilt uitlijnen.
  4. Selecteer in de lijst Papierformaat het papierformaat dat in de lade is geplaatst.
    Opmerking: Het formaat dat u opgeeft moet overeenkomen met het werkelijke papierformaat. Als u bijvoorbeeld het papierformaat Letter opgeeft maar papier van het formaat Legal in de lade plaatst, is de lade-uitlijning ongeldig. U moet de lade-uitlijning voor elke combinatie van lade en papierformaat opnieuw uitvoeren.
  5. Selecteer Uitlijnen voor dubbelzijdig afdrukken om dubbelzijdig af te drukken, of schakel dit selectievakje uit om slechts op één zijde af te drukken.
  6. Klik op Doorgaan om de testpagina voor lade-uitlijning af te drukken.
  7. Wanneer de pagina is afgedrukt, voert u de instructies op de uitlijnpagina uit.
  8. Geef onder Aanpassingsinstellingen voor Zijde 1 de waarde op waar de vouwlijn elk van de drie schalen (A, B en C) doorkruist. Als u de lade wilt uitlijnen voor dubbelzijdig afdrukken, moet u de waarden voor de drie schalen voor Zijde 2 van de pagina invoeren. Klik op Toepassen.
  9. Nadat u alle uitlijnwaarden hebt ingevoerd, klikt u op Controlepagina afdrukken om de nieuwe uitlijningspagina af te drukken.
  10. Klik op Sluiten.