De werkruimte van Command WorkStation

In het hoofdvenster hebt u toegang tot veelgebruikte functies.

Het hoofdvenster van Command WorkStation bevat de volgende gebieden:

• Hoofdmenu’s: via deze menu’s hebt u toegang tot opdrachten (raadpleeg Opdrachten voor het beheren van taken in een wachtrij).

• Zijbalk: Bevat de knopnavigatie voor de volgende schermen (vanaf de bovenzijde, onder het Fiery-logo): Beginscherm, Taakcentrum, en Toepassingen en hulpbronnen.

• Beginscherm: Toont een hoogwaardig statusoverzicht van uw verbonden Fiery-servers en een kort overzicht van de printproductiestatistieken van de afgelopen week. In het Beginscherm wordt de status van taken weergegeven die momenteel worden verwerkt en afgedrukt. Daarnaast worden grafieken met statistieken en indrukken voor verwerkte taken weergegeven, alsook een overzicht van het mediagebruik van de afgelopen zeven dagen.

• Taakcentrum: Hier kunt u taken die zijn verzonden naar de verbonden Fiery-server bekijken en beheren.

• Servers: Hier kunt u een lijst met wachtrijen, aangepaste weergaven, beschikbare media en verbruiksartikelen bekijken. Elke Fiery-server kan worden ingeklapt om extra servers weer te geven.

• Taakstatus: Hier kunt u de status bekijken van taken die momenteel worden verwerkt en afgedrukt. Om deze taken te beheren, klikt u op de wachtrij Bezig met verwerken of Bezig met afdrukken in de serverlijst.

• Taakoverzicht: Hier kunt u de pagina-inhoud (miniaturen) van een verwerkte taak bekijken.

• Taakoverzicht: Hier kunt u taakinformatie bekijken, zoals wanneer de taak in de wachtrij is geplaatst, welke media is gebruikt en de taken met en zonder rastergegevens. U kunt enkele velden met taakeigenschappen bewerken, zoals de taaknaam, het aantal exemplaren en de workflow.

• Takenlijst: Hier kunt u de takenlijst van de blokkeringswachtrij bekijken en een rij met beschikbare taakacties. Klik met de rechtermuisknop op een taak voor een volledige lijst met taakacties.

• Toepassingen en hulpbronnen: Hier kunt u alle geïnstalleerde Fiery-toepassingen met één muisklik openen en andere toepassingen en hulpbronnen voor de Fiery-server te bekijken.