Configure 3.2.85

Navigatie verbergen of weergevenVorige onderwerpVolgende onderwerpDelenAfdrukkenPDF

Configuratieworkflow

Met Configure kunt u de instellingen van de Fiery server die nodig zijn voor het afdrukken en verwerken van taken via het netwerk weergeven en onderhouden.

1. Als u de serverconfiguratie-instellingen wilt bekijken, maakt u vanuit Command WorkStation verbinding met de gewenste Fiery server en klikt u op Apparaatcentrum > Algemeen > Serverconfiguratie.
  2. Als u de instellingen wilt wijzigen, klikt u rechtsonder op Configure. Raadpleeg Configure openen voor andere manieren om Configure te openen.
  3. Ga vanuit Configure naar de instelling die u wilt wijzigen.
  4. Klik na het wijzigen van de instelling voor een optie op Annuleren of Opslaan.
  5. Reboot de Fiery server nadat u alle gewenste wijzigingen hebt aangebracht.
Opmerking: De aangebrachte wijzigingen worden pas van kracht nadat de Fiery server is gereboot.